Röportajlar

Spin Röportajı

Evanescence Sentetik-Pop Yolunda

Grup üçüncü albümleri üzerinde çalışıyor – 2006’da çıkardıkları The Open Door’dan sonra- ve şarkıcı ve piyanist Amy Lee albümün sesinin onların bilindik ve klasik rock sesinden uzaklaşacağını söylüyor.

Amy Spin.com’a: “Elektro-pop bir yöne gidiyor – Organik enstrümanlar yok. Portishead ve Massive Attack gibi ve şarkı sözleri açısından yoluna devam etmek hakkında ama çatışmacı ve kızgın olmadan,” demişti.

Grubun aynı zamanda eski üyelerinin 2003 ve 2006 yılları arasında ayrılması ve rakip grup We Are The Fallen’ı kurmasından beri yeni bir listesi var: Gitarist Terry Balsamo, basçı Tim McCord, baterist Will Hunt ve adı yine Will Hunt olan bir programcı.

Amy eski “Bring Me to Life” rockçılarıyla yaşadığı karışıklığın elementlerinin yeni kayıtta görüleceğini söyledi.

“O grup ismi hakkında çok saçmalık var, ama artık onu arkada bırakmaya hazırım. Evanescence’in ben olduğunu anladım,” diye de ekledi.

“Yeni kayıtta ‘Hey, her şeyi geride bıraktım ve iyiyim’ ve ‘Hey, her şey de bu kadar dramatik değildir ki’ gibi komik alaycı anlar var.”

“Ama çok, çok derin yerlere de gidiyor. Herhalde bu yüzden albüme bir isim seçmek bu kadar zor oldu. Şarkı sözleri açısından, benim daha gerçek bir halim. Daha önce söylemeye korktuğum şeyleri söylüyorum.”

Evanescence’in yeni albümünün bu yıl sonbaharda çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir