Röportajlar

Loudwire Röportajı

Amy Lee: Bring Me The Horizon, Ben Kendimi Tıkanmış Hissederken Bana Yardım Etti

Dünya çapındaki karantinalardan iyi bir şey çıktıysa, o da birbirleriyle çalışmaya sonunda zaman bulabilmiş sanatçıların ortak şarkıları. Evanescence grubundan Amy Lee, Bring Me the Horizon’ın yeni şarkılarından birinde konuk sanatçı olarak yer alıyor ve bize bunun onu tıkanmış hissettiği bir dönemden çıkması için yardım ettiğini söyledi.

Yeni bir röportaja göre Lee bu şarkı için onunla konuşulmadan önce çok yılgın hissediyormuş. Kendisi stüdyoda meşgul olduğu için başka ortak çalışmalara zamanı olmadığını düşünüyormuş ama şarkıyı duyduktan sonra onun bir parçası olma fırsatını elinden kaçıramayacağına karar vermiş. Şarkı, Bring Me’nin yeni albümlerinin son şarkısı ve adı “One Day the Only Butterflies Left Will Be in Your Chest as You March Towards Your Death.”

“Çok güzel, çok seviyorum,” dedi Lee. “Beni bir anda mutlu etmişti. İlk dinlediğimde hemen yaptığım şeyleri bırakıp kendimi bir süreliğine ona vermem gerektiğini anlamıştım.”

Evanescence’in vokalisti için bu süreç bir hafta kadar sürmüş ve Bring Me the Horizon İngiltere bazlı olduğu için bu deneyim oldukça ilginç olmuş. Lee ve Oli Sykes birbirlerinin vokallerini istedikleri gibi olmaları için telefon üzerinden yönetmişler. Zaman farkı nedeniyle birbirlerine verdikleri geribildirimler olabildiğince çabuk iletilmiş.

“Kendimi tıkanmış hissettiğim o dönemden çok eğlenceli bir kaçış oldu benim için ve bana ilham verdi,” dedi şarkıcı. “Beni şey hissettirdi, bilemiyorum… böyle, güzel. Şarkı gerçekten güzel.”

“O şarkı kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacak. Bir sanatçı olarak kendimi çok sıkışık hissettiğim bir anda başka bir sanatçının gelip bana yardım etmiş oldu,” diyerek şarkı hakkındaki yorumlarını bitirdi.


Çeviri için Zeynep Sıray ve Öykü Yıldızhan’a teşekkürler.

Kaynak:  Loudwire.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir